Opis forum
Imię:
Nazwisko:
Charakter:
Historia: Przed Zmarciem.
Wygląd:
Zwierzę: Niekoniecznie, nieumarłe.
Gildia: wybieramy w "Gildhiah"
------------
Mój zapis:
Imię: Łuchja (za życia Łucja)
Nazwisko: Killery
Potwór: Wampir Czystej Krwi
Charakter: Nieufna, jak to wampir. Szczyci się swym "rodowodem" jak jakiś pies. Nie rozmawia z nikim, tzn to KTOŚ musi zacząć rozmowę, a nie ona. Tajemnicza i skryta w sobie. Prosty zwyczajny wampir. Mówi w bardzo dziwnym i zagadkowym języku.
Historia: [small]Mam prawo do czegoś takiego :3 -->[/small] Nie jest jej znana historia za życia, jednak wiadomo jak się "narodziła" po wampirzemu. Gdy dwa potężne wampiry zderzyły się, i pył z nich zleciał, na Łucji opadł i w wampira ją przemienił.
Wygląd:
Zwierzę: Cerber // Trójgłowy Pies // Nieumarły // "Zwie się Hades. Bóg zła mi go ofiarował, więc ja tak mu dałam imię na."
Gildia: Cheender
Imię: Arthie
Nazwisko: Komozhura
Potwór: Vamphir
Charakter: Szybko zaprzyjaźnia się z innmi (BUAHAHAHA)
Historia: Archie, jako mały chłopiec, razem ze swoim psem, Vamphim, poszedł nad rzeczkę.Tam zobaczył wejście na stary cmentarz.Rzem z pieskiem wystraszył się a po chwili za jego plecami stanął mężcyzna.Po chwili ukąsił go i Archie stanął się Arthiem.
Wygląd:
Zwierzę: Vampphi (pies)
Gildia: jakieś powinno być
Jabudex napisał:
JEHEY!Jakie znam na początek czary? (Pamiętaj że to też mój PBF)
No można powiedzieć, że też twój. Na początku znasz standard, czyli, ee.... Pijawkę (wysysasz w kogoś krew), Kulę Ognia (z ręki wysyłasz wiele kuli ognia), Zatrzymanie Czasu (twój krzyk zatrzymuje czas) i twój pies zna Śmiertelne Ugryzienie (stlaśnie moćno glyzie :3)
Imię: Shioko
Nazwisko: Aye
Potwór: Wilkołak
Charakter: Shio jest cichą i nieśmiałą 'wilczycą'. Większość swojego życia spędziła samotnie, toteż ciężko jej się zaprzyjaźnić z innymi. Zdaje się być spokojna oraz bezbronna, ale pozory często mylą. Shioko w rzeczywistości ma serce prawdziwej wojowniczki. Potrafi stanąć w obronie słabszych i walczy w imię sprawiedliwości.
Historia: Jako mała dziewczynka, Shio została porzucona w lesie. Znalazły i zaopiekowały się nią wilki. Choć z początku dziewczynę mięli przejąć, a następnie wychować wilkołaki z Gildhii Rhouppx, pomysł został odrzucony przez jej lidera. Nie miał zamiaru wychować dziewczyny, która nie urodziła się (jeżeli można to tak określić) wilkołakiem. Ostatecznie, Shioko trafiła do domu dziecka. Zaadoptowali ją Lucy i George Aye, po których nastolatka odziedziczyła nazwisko. W szkole, od początku nie była zbytnio lubianą osobą. Większość klasy na pewno zabiłaby ją od razu, gdyby istniała taka możliwość. Pewnego dnia wstrząsnęła Shio wiadomość o śmierci przyszywanych rodziców. Według zeznań świadków, zginęli oni w bardzo dziwnych okolicznościach- jednak nigdy, dziewczynie nie powiedziano prawdy. Wkrótce po tym zdarzeniu odbyła się wycieczka do pobliskiej wsi, gdzie uczniowie mięli się zapoznać z tradycjami różnych regionów. Shioko odłączyła się od grupy w celu rozeznania się w terenie, ponieważ ta wieś wiązała się z częścią jej wspomnień z dzieciństwa. To było miejsce, w którym się urodziła. Zapadł już zmrok, a Shio zgubiła się gdzieś w niedaleko położonym lesie. Zrezygnowano z jej poszukiwań, gdyż wyruszenie o tej porze mogło przynieść tylko większą liczbę zagubionych. Tego dnia była pełnia księżyca. Dziewczyna słyszała głośne wycie wilków. Ostatnie co z tamtej nocy pamięta to czerwone ślepia i ogromny ból. Obudziła się dopiero nad ranem, leżąc pośrodku polany. Jej bluza była cała poszarpana przez wilcze pazury. Począwszy od pierwszej pełni Shioko miała ochotę wyć do księżyca. Dopiero wtedy zrozumiała co się z nią tak na prawdę stało. "Więc może teraz przyjmą mnie do Gildhii Rhouppx..."- myśli co noc.
Wygląd:
Zwierzę: Zaprzyjaźniony Wilk- Frodo
Gildia: Najlepiej Gildhia Rhouppx lub Gildia Purches...
Gildia Rhoupxx :3
Na początek znasz standardowe wilcze "ataki". Czyli: Brzytwiaste Drapnięcie (twoje pazury rosną, a ty nimi atakujesz), Przywołanie (przywołujesz kilkoosobową [?] grupkę wilków które Ci pomagają), przeistoczenie (zmieniasz się w wilka całkowicie), a Frodo (jam lubić Władce Pierścieni :3) potrafi Śmiertelne Ugryzienie, tak samo jak mój Cerber ^^